Eika Maskinsalg as

 

Eika Maskinsalg as ble stiftet i juli 2017 av Johannes og Halvor Eika. Selskapet er en videreføring av virksomheten Eika Maskin som Johannes har drevet som enkeltpersonforetak siden 2012. Eika Maskinsalg as driver med kjøp og salg av maskiner og redskap, både nye og brukte. Vi er leverandør av merket XYZ som produserer mye redskap til traktorer, anleggsutstyr og noe til ATV. Utstyret har en god kvalitet og er meget konkurransedyktig på pris, da det ikke er noe importør-ledd som reiser med fortjeneste.

 

Videre driver vi med kjøp og salg av brukte landbruk- og anleggsmaskiner.

Johannes Eika
Daglig leder og styremedlem.

Johannes har fagbrev som landbruks mekaniker, og gått videre på teknisk fagskole på mekatronikk. Startet arbeidslivet som landbruksmekaniker på Felleskjøpet avd. Bø. Deretter ble det flere forskjellige arbeidsoppgaver i Felleskjøpet, sist som maskinselger. Har også erfaring fra maskinselger i AK Maskiner. Fra 2012 har han drevet med kjøp og salg av maskiner i enkeltpersonforetak Eika Maskin. Vokst opp på gard, driver nå sitt eget småbruk, og har god jord- og skogbrukserfaring. Arbeider som daglig leder med ansvar for daglig drift.

 

Halvor Eika
Styreleder

Halvor har høyskoleutdanning innen økonomi og administrasjon. Han har jobbet som regnskapsfører siden 1997 hos Bø Rekneskapslag SA. Kundene var fra jord- og skogbruk, samt små og mellomstore bedrifter i entreprenørbransjen. De siste 7-8 årene som daglig leder for10-11 ansatte. Driver slektsgarden videre med produksjon av korn, juletre og skogbruk.

I tillegg til daglige gjøremål har Halvor ansvaret i firmaet for fakturering, regnskap og markedsføring.

 

Selskapet holder til i Torshølvegen 5, 3810 Gvarv.

Org.nr. 819 304 882